Bouw blok C nieuwbouwproject Aan de Waterkant van start!

Op dinsdag 6 september is de start gevierd van de start bouw van Blok C van het nieuwbouwproject Aan de Waterkant, samen met wethouder Berend de Vries, de toekomstige bewoners en de partijen die meewerken aan de ontwikkeling en realisatie van de woningen.

In het gebied tussen het Wilhelminakanaal en de Twentestraat in de wijk Jeruzalem wordt het nieuwbouwproject “Aan de Waterkant” gerealiseerd. Een ideale plek in Tilburg: grenzend aan natuurgebied Moerenburg en op loopafstand van de stadse gezelligheid en voorzieningen. In opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling worden in meerdere blokken circa 300 woningen en appartementen in diverse prijscategorieën en afmetingen ontwikkeld en gerealiseerd.

De eerste woningen van het plan, op de kop van de Piushaven, zijn inmiddels opgeleverd. Binnenkort zijn de woningen in blok B ook gereed voor oplevering. De verkoop van de woningen in blok C is zo voorspoedig verlopen dat er kan worden gestart met de bouw van de woningen. De 28 gezinswoningen met tuin in dit blok kennen, evenals de woningen van blok A en B, een grote variatie in typen, indeling en uitstraling. En dat spreekt de woningzoekenden aan, van de 28 woningen van blok C zijn er nog maar 4 beschikbaar. Daarnaast kunnen de kopers van blok C misschien zelfs vanuit hun nieuwe huis Koning Willem Alexander in de Piushaven begroeten. Meer informatie over het project en de beschikbare woningen is te vinden op de website www.aandewaterkant.nl of via De Bont Makelaardij.

Het bericht Bouw blok C nieuwbouwproject Aan de Waterkant van start! verscheen eerst op Piushaven.