Wintergloed

Schitterend WinterFestival, 3 dagen in de Piushaven. Wintergloed vindt plaats van 25 tot en met 27 januari 2019. Een waar winterfestijn met water -al dan niet bevroren – als rode draad. Een schaatsbaantje, een kluunparkoers, gluhwijn, ijssculpturen, goulashsoep, eskimo’s, iglo’s, parade-acts, straattheater, ijsmutsen, rookworsten, schrobbeler, vuurkorven, kortom het hele winterdecor vol muziek en vermaak vormt de Wintertour vol Wintergloed. De horeca, ondernemers en bewoners slaan de handen ineen om gastvrij het beste beentje in hartje winter voor te zetten.

Read full story

Piushaven Boktour 2018

De beste Boktour va Brabant in de Piushaven!

Read full story

Pompoenfeest in StadsTuinderij Piushaven

20 Oktober wordt het teeltseizoen feestelijk afgesloten en is iedereen uitgenodigd om dit mee te vieren.

Read full story

Start bouw gasloze appartementen in Aan de Waterkant

Op vrijdag 28 september werd, met het hijsen van de vlag door kopers en wethouder Berend de Vries, de start van de bouw gevierd.

Read full story

Help Max mee om de Piushaven schoon te maken

Max is een jongen van 10 jaar, die wekelijks rond vaart om de Piushaven schoon te maken. Max heeft op 29 september a.s. ervaren duikers bereid gevonden om ook van de bodem verscheidene objecten te verwijderen

Read full story

*update* Kinder-bouwspeelplaats 2018

*update* inschrijving kan alleen tijdens de inschrijfavond 26-09 (vandaag) van 19.00-20.30u in Wijkcentrum Koningshaven, inschrijfformulier hier te downloaden

Read full story

Presentatie plannen Meierijbaan /Schielandstraat

Begin september zijn op een eerste bijeenkomst met omwonenden de stedenbouwkundige en landschapsvisie gepresenteerd voor de Meierijbaan/Schielandstraat. Tijdens deze avond werden, in samenwerking met Tiwos, de plannen gepresenteerd omtrent de woningbouw en de herinrichting van de Meierijbaan/Schielandstraat. De presentatie is nu voor alle geïnteresseerden te downloaden. Klik hier voor de gehele presentatie (4MB).

Read full story

StadsTuinderij blijft tot eind 2019 in de Piushaven

De tuin is een project van Stichting Het Werkt waar mensen van verschillende komaf elkaar inspireren, zich in een natuurlijke omgeving kunnen ontwikkelen en samen waardevolle activiteiten ondernemen.

Read full story

Drakenbootrace 2018 in de Piushaven

www.piushavendrakenbootfestival.nl Door aanpassingen in het wedstrijdschema zijn er nog 2 extra vrije plaatsen voor de Bedrijvenraces tijdens het Piushaven Drakenboot Festival beschikbaar gekomen!  Grijp je kans en schrijf je nog snel in en pak met jullie bedrijf grote faam tijdens dit geweldige Waterspektakel in de Piushaven op 9 september! Let op: ben er snel bij! […]

Read full story

Swim to fight cancer haalt 2 ton op

In de eerste editie van de Swim to fight cancer in de Piushaven werd een slordige € 200.000 opgehaald. Ruim 350 zwemmers zwommen mee.

Read full story