Piushaven Tilburg - passanten haven - header foto

Vacature Piushaven: assistent havenmeester

In de Piushaven zijn we op zoek naar een assistent havenmeester voor ca. 20 uur per week. Interesse? Klik op onderstaande advertentie en reageer voor 23 maart 2018.

Read full story

Verbinding brengt Piushaven naar centrum toe

Er komt een aantrekkelijke verbinding tussen de Piushaven en het centrum van Tilburg. Daardoor kun je prettig naar het centrum wandelen en andersom.

Read full story

Falcon’s Cultuurzondagmiddag aan de Piushaven

Falcon is trots op haar nieuwe partner in deze serie Cultuurzondagmiddagen. Stichting Muziek Evenementen Tilburg presenteert Schubert in huiskamerachtige sfeer; Componiste Molly Joyce (US) en slagwerker Jop Schellekens (NL).

Read full story

VILLA’S HUISKAMERTHEATER DINER

Bereid je voor op een wel heel bijzondere rondleiding door Villa Pastorie. Tussen de gangen van een heerlijk 4-gangen diner trakteren we je op bijzondere mini-theatervoorstellingen in de verschillende ruimtes. We leiden je in groepjes rond onze villa, waar bijzondere artiesten je gaan verrassen met muziek, vertellingen en toneel. De prijs voor dit bijzondere avondvullende […]

Read full story

Vacature Programma coördinator Piushaven

Bestuur Stichting Piushaven Levend Podium is op zoek naar een zelfstandig professional die op korte termijn als coördinator van het activiteitenprogramma Piushaven Levend Podium bijdraagt aan de versterking van de Piushaven.

Read full story

Fabriekskwartier: een nieuwe duurzame wijk in de Piushaven

Wonen, werken, spelen en beleven in Fabriekskwartier: hier ben je thuis!

Read full story

Deelplan De Koopvaardij

Op de kop van de haven, op de plek van het voormalige pand van de Harense Smid en de vier eerste woonhuizen aan de Koopvaardijstraat, verrijst in 2018 een appartementencomplex dat de Piushaven en het stadshart gaat verbinden.

Read full story

Eerste Stadsfotograaf Tilburg wordt vrijdag geïnstalleerd met expositie in de Piushaven

Evi de Werd mag zich een jaar lang de eerste stadsfotograaf van Tilburg noemen. Op vrijdag 19 september wordt ze officieel geïnstalleerd tijdens de opening van de expositie met de 13 beste foto’s van de verkiezing. De plechtigheid vindt plaats in Falcon en is openbaar en gratis te bezoeken

Read full story

Piushaven Sessies met Linde Staals en Lennert Klaui

Eethuis Twintig biedt vanaf november elke eerste zondag van de maand een podium voor jonge singer-songwriter talenten. Een nieuw Piushaven initiatief en mooie samenwerking met Fontys Rockacademie.

Read full story

Feestelijke opening Havenkom

Dinsdag 19 december is de zuidelijke Havenkom feestelijk geopend door wethouder Berend de Vries. De (her)inrichting van de havenkom, met de inrichting van het Vendelierspark en de aanleg van de flexibele steigers, is onderdeel van het Havenpark, vanaf de havenkom tot aan de Meijerijbaan. Het havenpark wordt gefaseerd aangelegd in 2018. “De havenkom ziet er […]

Read full story