Badeendenrace voor het Ronald McDonald Huis

Het is zover! Vanaf deze week is het mogelijk om loten te kopen voor onze eigen Badeendenrace!

De meesten van jullie weten inmiddels al precies waar het over gaat maar denk je: “Huh…. Badeendenrace???” Dan nog even een korte uitleg in een notendop:

Op woensdag 26 juli 2017, tijdens de kindermiddag van de Tilburgse Kermis, zal de Piushaven geel kleuren. 15.000 zwemgrage badeendjes en zullen het water in duiken en met elkaar een race aangaan. Alle eendjes hebben een uniek nummer; de eend die als eerste over de finish komt is de winnaar van de hoofdprijs: een jaar lang gratis rijden in een Citroën C1 (oftewel C eend ;-) en 2e prijs een elektrische fiets!  Ook de nummers 3 t/m 10 ontvangen prachtige prijzen. Ben je op 26 juli op vakantie? Geen enkel probleem! De prijswinnaars kunnen tot 3 maanden na de race hun prijzen in ontvangst nemen op vertoon van het winnende lot.

De opbrengst van dit geweldige evenement komt volledig ten goede aan ons Ronald McDonald Huis. Wij zullen de opbrengst in het bijzonder gebruiken voor de realisatie van onze Huiskamer in het ETZ, die eind 2017 haar deuren zal openen. Een prachtig doel dus!

 Er zijn drie manieren om lootjes te kopen:

 1)      Via de website www.badeendenracetilburg.nl. Klik op ‘adopteer een eend’ en volg de instructies op het scherm. Je betaalt het eendje (of meer) via iDeal en ontvangt je lot in de mailbox.

2)      In ons Huis: De lootjes zijn te koop bij Silke, Maartje, Tirza of ondergetekende. Betalen kan contant of via pin.

3)      Bij de verkooppunten: Vanaf begin komende week zijn de lootjes te koop bij o.a. de McDonald’s restaurants in Tilburg en Udenhout.  

Het zou geweldig zijn als jullie massaal loten kopen! Wil je ook lootjes verkopen onder vrienden, buren & familie? Dat is natuurlijk helemaal geweldig! Verwijs ze naar de link in dit bericht of koop ze bij ons of bij de verkooppunten. Vanaf komende week liggen ze bij de McDonald’s restaurant in Tilburg en Udenhout, check de site voor actuele verkooppunten (er komen er steeds bij) De Druiventros en Postelse Hoeve volgen komende week ook.

Laten we er samen voor zorgen dat de race een geweldig feest en succes wordt zodat we, met de opbrengst, een prachtige Huiskamer kunnen openen in het ETZ.

 

Het bericht Badeendenrace voor het Ronald McDonald Huis verscheen eerst op Piushaven.