Evenementen

Piushaven bruist!

De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een ‘levend podium’ voor allerlei evenementen en activiteiten. Veel initiatiefnemers hebben voor het vierde jaar op een rij de kans gegrepen om op deze unieke plek iets te organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van alles wat bruist het komend seizoen!

Falcon’s Cultuurzondagmiddag aan de Piushaven

Falcon is trots op haar nieuwe partner in deze serie Cultuurzondagmiddagen. Stichting Muziek Evenementen Tilburg presenteert Schubert in huiskamerachtige sfeer; Componiste Molly Joyce (US) en slagwerker Jop Schellekens (NL).

VILLA’S HUISKAMERTHEATER DINER

Bereid je voor op een wel heel bijzondere rondleiding door Villa Pastorie. Tussen de gangen van een heerlijk 4-gangen diner trakteren we je op bijzondere mini-theatervoorstellingen in de verschillende ruimtes. We leiden je in groepjes rond onze villa, waar bijzondere artiesten je gaan verrassen met muziek, vertellingen en toneel. De prijs voor dit bijzondere avondvullende […]

Piushaven Sessies met Linde Staals en Lennert Klaui

Eethuis Twintig biedt vanaf november elke eerste zondag van de maand een podium voor jonge singer-songwriter talenten. Een nieuw Piushaven initiatief en mooie samenwerking met Fontys Rockacademie.

Update: Piushaven Wintergloed (programma bekend)

Piushaven Wintergloed is het vervolg op het oude bekende Lichtjesfeest. Dit jaar weer een slag groter dan afgelopen jaar, wel met de warme, intieme sfeer die we van het Lichtjesfeest kennen

Lampionnen verlichten Piushaven Wintergloed op 9 december

December staat bekend als de donkere maand, maar op 9 december wordt de Tilburgse hemel warm verlicht. KWF Tilburg zet namelijk in samenwerking met Wintergloed een lampionnenactie op touw.

Piushaven Sessies

Elke eerste zondag van de maand nieuwe singer-songwriter talenten van de Rockacademie bij Eethuis Twintig!

Intocht Sinterklaas

Op zondag 19 november komt Sint Nicolaas in Tilburg aan met zijn pakjesboot waarop meer dan honderd pieten zitten. Na aankomst trekt Sint met zijn pieten met een feestelijke optocht door het centrum van Tilburg

KinderBouwspeelplaats 2017

KinderBouwSpeelPlaats Piushaven is een jaarlijks terugkerende activiteit tijdens de herfstvakantie voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit de wijken om de Piushaven.

Zondag 22 oktober Piushaven Bocktour

De Piushaven Bocktour op zondag 22 oktober wordt een bijzondere! Geniet van een mooi bockbier bij de verschillende horecazaken en vaar met een watertaxi naar de volgende. Tickets zijn verkrijgbaar bij alle horecagelegenheden.

Grand Opening van de AaBe Fabriek

Op zaterdag 30 september is het feest in de AaBe Fabriek! Met talloze feestelijke activiteiten en acties wordt de AaBe Fabriek officieel geopend. Als publiekstrekker komt The Voice of Holland-winnares Maan optreden!