Archief | december, 2017

Update: Piushaven Wintergloed (programma bekend)

Piushaven Wintergloed is het vervolg op het oude bekende Lichtjesfeest. Dit jaar weer een slag groter dan afgelopen jaar, wel met de warme, intieme sfeer die we van het Lichtjesfeest kennen

Read full story

Lampionnen verlichten Piushaven Wintergloed op 9 december

December staat bekend als de donkere maand, maar op 9 december wordt de Tilburgse hemel warm verlicht. KWF Tilburg zet namelijk in samenwerking met Wintergloed een lampionnenactie op touw.

Read full story

Wintertuin Villa Pastorie

Op zaterdag 16 december verandert de tuin van Villa Pastorie in Tilburg in een winters decor voor kramen vol mooie cadeaus. Kijk en geniet van alle mooie spulletjes en lekkernijen zoals unieke tafellakens, vintage spullen, sieraden en gewoon kleinigheidjes voor onder de boom.

Read full story

Piushaven Wintergloed

Piushaven Lichtjesfeest is omgedoopt naar een warm winters festival genaamd ‘Piushaven Wintergloed’. Een lange avond om bekende en nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van elkaar en diverse optredens.

Read full story

Sunday Live Bij Vermeer

Elke 3e zondag van de maand live muziek Bij Vermeer van 15.00u tot 17.00u

Read full story

Sunday Live Bij Vermeer

Elke 3e zondag van de maand live muziek Bij Vermeer van 15.00u tot 17.00u wanneer: zondag 21 mei- 18 juni – 16 juli – 20 aug – 17 sept. – 15 okt. – 19 sept. – 17 dec. waar: Bij Vermeer  Kempenaarplaats 156 info:  www.bijvermeer.nl

Read full story

Vrienden van Villa Pastorie aan de kook

Ben je kookliefhebber, amateurkok, kookvriend of kookvriendin en wil je graag voor één dag restaurantje willen spelen? Elke tweede woensdag van de maand stelt Villa Pastorie zijn keuken ter beschikking.

Read full story