27 november cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven

Een reeks diverse cultuurzondagmiddagen bij Falcon. Elke vierde zondag van de maand, gedurende najaar en winter, een andere culturele discipline in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven. Steeds i.s.m. culturele partners uit de stad.

Optredens in huiskamerachtige setting
Martin Huijbregts van Falcon en Fiori: “Als initiator en eigenaar willen we de kwaliteit en diversiteit die de ondernemingen binnen Falcon uitstralen en ook uitdragen in niet commerciële culturele activiteiten. En een bijdrage leveren aan het Piushaven programma in de winter zodat een breed publiek op een toegankelijke manier kan genieten van muziek, zang, dans, cabaret e.d. in een intieme huiskamerachtige setting”.

Zondag 27 november: November Music met Oleg Fateev & Simone Sou
Festival November Music presenteert tijdens deze Cultuurzondagmiddag een concert van het duo Oleg Fateev en Simone Sou. Samen brengen ze een bijzondere combinatie van Moldavische melodieën en Braziliaanse ritmes, waarbij ze uit beide culturen de meest representatieve instrumenten gebruiken: bayan en percussie. Oleg Fateev werd geboren in Moldavië en studeerde aan de Russische Muziek Academie in Moskou. Simone Sou is afkomstig uit Sao Paulo. Als percussioniste / slagwerkster heeft ze inmiddels met tal van bekende muzikanten samengewerkt.

Oleg en Simone door Ton Heijnen 27 nov

Kaartverkoop
Kaarten kunt u reserveren bij EethuisTwintig in het Falcon pand aan de Piushaven. Kosten € 10 incl. koffie/thee met bonbon. E:  info@eethuistwintig.nl o.v.v. Falcon Cultuurzondagmiddag.

Te verwachten
zondag 22 januari 2017: De Link met onalledaagse kamermuziek
zondag 19 februari 2017 : cabaret met Braboneger en Boy Jonkergouw
zondag 26 maart 2017: studenten Fontys conservatorium

Falcon Cultuurzondagmiddagen aan de Piushaven wordt mede mogelijk gemaakt door Piushaven Levend Podium. Kijk voor meer informatie op www.falcon-tilburg.nl

Het bericht 27 november cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven verscheen eerst op Piushaven.