Evenementen

Piushaven bruist!

De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een ‘levend podium’ voor allerlei evenementen en activiteiten. Veel initiatiefnemers hebben voor het vierde jaar op een rij de kans gegrepen om op deze unieke plek iets te organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van alles wat bruist het komend seizoen!

Piushaven Viert Oranje op 27 april!

De route voor de koninklijke familie gaat op Koningsdag níet door de Piushaven, maar…daar wordt zijn verjaardag van 10.00u tot 22.00u wel uitbundig gevierd!

Cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven

Een reeks diverse cultuurzondagmiddagen bij Falcon. Elke vierde zondag van de maand, gedurende najaar en winter, een andere culturele discipline in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven. Steeds i.s.m. culturele partners uit de stad.

NL DOET Piushaven natuurschoonmaakdag

Help jij ook mee om de natuur in en om de Piushaven lenteklaar te maken? Meld je dan nu aan! Dit kan via http://nldoet.nl/klus/26026/

Winter Wine Fair

Tijdens deze “Winter Wine Fair” kunt u zich laten inspireren door de mooiste wijnen voor de feestdagen in verschillende prijsklassen. Het Falcon pand in de Pius-haven van Tilburg word betoverd met honderden lichtjes.

Wintertuin Villa Pastorie

Trek de wanten en sjaals maar van de kapstok, want het gaat sneeuwen in de Wintertuin van Villa Pastorie!

Vrijdag 9 december gaat Bouwjaar ’84 weer SMELTKROEZEN

Tijdens het smeltkroezen, in het Juttheater, ligt de accent op het samenbrengen van verschillende acts uit verschillende culturele disciplines

27 november cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven

Een reeks diverse cultuurzondagmiddagen bij Falcon. Elke vierde zondag van de maand, gedurende najaar en winter, een andere culturele discipline in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven. Steeds i.s.m. culturele partners uit de stad. Optredens in huiskamerachtige settingMartin Huijbregts van Falcon en Fiori: “Als initiator en eigenaar willen we de […]

Piushaven Lichtjesfeest 2016

Op 10 december is de haven een sfeervol verlicht decor voor een bijna kilometer lange, doorlopende culturele voorstelling in een winterse sfeer. Voorafgaande om 19.00u een lampionnenoptocht voor de kinderen.

Intocht Sinterklaas

Op zondag 13 november 2016 komt Sinterklaas aan in Tilburg. Samen met zijn pieten meert Pakjesboot 12b rond 11.30 uur aan in de Piushaven ter hoogte van de voormalige Harense Smid.

Piushaven Boktour

Welkom bij de boktour langs de Piushaven. Geniet in elke zaak van een typisch heerlijk Bokbiertje. Proefglaasje met kleine bite voor 4,oo euro.