Evenementen

Piushaven bruist!

De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een ‘levend podium’ voor allerlei evenementen en activiteiten. Veel initiatiefnemers hebben voor het vierde jaar op een rij de kans gegrepen om op deze unieke plek iets te organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van alles wat bruist het komend seizoen!

Twips! opent Brugwachters bij de Buren concertreeks

Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, starten we weer met de serie ‘Brugwachters bij de Buren Concerten’ in de binnentuin bij Villa Pastorie. Het muzikale gezelschap Twips! bijt de spits af en de toegang is gratis.

Undici jazzavond: “Bossa Nova”

Een zwoele Bossa Nova jazzavond gevuld met live muziek, heerlijke hapjes van kookstudio Bollore en voortreffelijke wijnen.

Liedjeskeuken-vaart

Varen met De Liedjeskeuken betekent met plezier de boot in! Deze unieke akoestische coverband bestaat uit vier ‘chefs’ die hun gasten trakteren op de meest uiteenlopende ‘hapjes’, liedjes dus. Ze zijn van alle markten thuis en hetunieke is: u bepaalt de smaak! Soulfood, Stevige Kost, Hollandsche Ouwe, Kindermenu, Franse Frietjes. Het muzikale menu biedt voor […]

Piushaven Aspergetour

Een tour langs alle horeca-gelegenheiden aan de Piushaven. Een heerlijk gerechtje van asperges met bijpassend glas wijn voor € 7,50.

Piushaven Viert Oranje op 27 april!

De route voor de koninklijke familie gaat op Koningsdag níet door de Piushaven, maar…daar wordt zijn verjaardag van 10.00u tot 22.00u wel uitbundig gevierd!

Te Gekke Etentjes

Varenddiner ‘oud Hollandse live muziek’: heerlijk 3-gangen diner en prachtige 2 uurs boottocht. Live muziek van Justin & Willem.

Culinaire dinervaart Harboury: Onder de rook van..

Chef-kok Hein leert u meer over het roken in een rookton. Met het vooruitzicht van een heerlijk etentje gaat u aan boord aan de aanlegsteiger van Stadskombuis Harboury voor een vaartocht van een half uur, met amuse.

Sous le Pont, varende concerten

Publiek en artiest(en) vertrekken vanuit de Piushaven met de Tilia als moederschip met daarachter een lange sleep roeiboten naar een unieke concertlocatie, onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan.

Cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven

Een reeks diverse cultuurzondagmiddagen bij Falcon. Elke vierde zondag van de maand, gedurende najaar en winter, een andere culturele discipline in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven. Steeds i.s.m. culturele partners uit de stad.

NL DOET Piushaven natuurschoonmaakdag

Help jij ook mee om de natuur in en om de Piushaven lenteklaar te maken? Meld je dan nu aan! Dit kan via http://nldoet.nl/klus/26026/