Evenementen

Piushaven bruist!

De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een ‘levend podium’ voor allerlei evenementen en activiteiten. Veel initiatiefnemers hebben voor het vierde jaar op een rij de kans gegrepen om op deze unieke plek iets te organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van alles wat bruist het komend seizoen!

Undici jazzavond: “Bossa Nova”

Een zwoele Bossa Nova jazzavond gevuld met live muziek, heerlijke hapjes van kookstudio Bollore en voortreffelijke wijnen.

Liedjeskeuken-vaart

Varen met De Liedjeskeuken betekent met plezier de boot in! Deze unieke akoestische coverband bestaat uit vier ‘chefs’ die hun gasten trakteren op de meest uiteenlopende ‘hapjes’, liedjes dus. Ze zijn van alle markten thuis en hetunieke is: u bepaalt de smaak! Soulfood, Stevige Kost, Hollandsche Ouwe, Kindermenu, Franse Frietjes. Het muzikale menu biedt voor […]

Piushaven Aspergetour

Een tour langs alle horeca-gelegenheiden aan de Piushaven. Een heerlijk gerechtje van asperges met bijpassend glas wijn voor € 7,50.

Piushaven Viert Oranje op 27 april!

De route voor de koninklijke familie gaat op Koningsdag níet door de Piushaven, maar…daar wordt zijn verjaardag van 10.00u tot 22.00u wel uitbundig gevierd!

Cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven

Een reeks diverse cultuurzondagmiddagen bij Falcon. Elke vierde zondag van de maand, gedurende najaar en winter, een andere culturele discipline in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven. Steeds i.s.m. culturele partners uit de stad.

NL DOET Piushaven natuurschoonmaakdag

Help jij ook mee om de natuur in en om de Piushaven lenteklaar te maken? Meld je dan nu aan! Dit kan via http://nldoet.nl/klus/26026/

Pluk je Soep Wandeling

Een ontdekkingstocht naar eetbare planten en kruiden in de omgeving van Villa Pastorie. Gids Myra Rek vertelt alles over de werking van onder andere Smeerwortel, Hondsdraf en Duizendblad. Aansluitend met deze ingrediënten soep en smeersels maken bij Villa Pastorie. En samen opeten natuurlijk! wanneer: zondag 28 mei en 25 juni 8.45u – 12.30u waar: Villa Pastorie […]

Pinxtos y vinos

Iedere laatste zondag van de maand PINTXOS Y VINOS. Ode aan San Sebastiaan – zoals gebruikelijk in San Sebastian zet Doncurado de bar vol met heerlijke variaties van pintxos | kleine culinaire snacks.

Marathon Tilburg

Voor het eerst in de geschiedenis vindt op 28 mei 2017 de Marathon Tilburg plaats.
Een deel van de route gaat door de Piushaven.

Dansen in de Hemel

Elke laatste vrijdag van de maand bij Heavens
Kitchen: Dansen in de Hemel op de Sounds van de 80”s, 90”s and Up.