Evenementen

Piushaven bruist!

De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een ‘levend podium’ voor allerlei evenementen en activiteiten. Veel initiatiefnemers hebben voor het vierde jaar op een rij de kans gegrepen om op deze unieke plek iets te organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van alles wat bruist het komend seizoen!

BRABANTNACHT

Ontdek Tilburg, de stad die bruist van creativiteit en bijzondere activiteiten. Jouw BrabantNacht start met een ontvangst op Tilburg Culinair. Daarna start voor jouw het Tilburgse avontuur!

Stadstuinderij Tomatenproeverij

Zaterdag 23 september vanaf 11.00u Stadstuinderij Piushaven is een collectieve tuin van 1 hectare waar vrijwilligers samen biologische groenten verbouwen. Dit voorheen braakliggende terrein is omgetoverd tot een waar voedsel paradijs waar het goed toeven is voor plant, dier en mens. Dit seizoen heeft de Stadstuinderij wel twintig verschillende soorten tomaten verbouwd in een van […]

Brugwachters bij de Buren concerten

Dit seizoen beklimmen de brugwachters zelf slechts één keer het podium in de tuin bij hun buren, tijdens het laatste concert van de serie: een Zing wè ge wilt-avond waarbij ze verschillende lokale vocale talenten begeleiden

KinderBouwspeelplaats 2017

KinderBouwSpeelPlaats Piushaven is een jaarlijks terugkerende activiteit tijdens de herfstvakantie voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit de wijken om de Piushaven.

‘Smeltkroezen’ in het Juttheater aan de Galjoenstraat

Opening nieuwe seizoen van Smeltkroezen met weer een prettige combinatie van allerlei pluimage.

Een performance van ‘De Verzamelingen’ (Bouwjaar ’84) in het pocketpark Kempenaerplaats.

Goed nieuws: Drakenboot Festival a.s. zondag gaat door!

Bericht van GGD en gemeente Tilburg: “Vrijwel zeker is er sprake van vogelbotulisme in de havenarm richting kanaal. Dit is niet schadelijk voor de mens. Het Drakenboot Festival kan doorgaan met inachtneming van de normale regels voor zwemmen in open water. Er is geen extra risico voor de volksgezondheid.”

Popmuziek van Wilson uit Engeland bij Brugwachters bij de Buren concert

“Integer en eerlijk zijn kenmerken van de optredens van Wilson.
In combinatie met de Britse humor tussen de liedjes door is een concert van hen alles bij elkaar een vrolijk stemmende, hartverwarmende ervaring.”

Piushaven Lazy Lounge tijdens de Tilburgse kermis

De Piushaven transformeert tijdens de Tilburgse kermis tot een ‘lazy lounge’ relax zone in zomerse sfeer.

Americana op de vijver van Villa Pastorie

Op donderdag 29 juni is het tweede Brugwachters bij de Buren concert bij Villa Pastorie met The Jaydees!
De toegang is gratis!

Badeendenrace voor het Ronald McDonald Huis

Het is zover! Vanaf deze week is het mogelijk om loten te kopen voor onze eigen Badeendenrace tijdens de Tilburgse kermis!