Evenementen

Piushaven bruist!

De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een ‘levend podium’ voor allerlei evenementen en activiteiten. Veel initiatiefnemers hebben voor het vierde jaar op een rij de kans gegrepen om op deze unieke plek iets te organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van alles wat bruist het komend seizoen!

Die Zugabe in de BOUWplaats

In de BOUWplaats is een zelfgebouwd juttheater en dit theater moet gebruikt worden. Woensdag 1 april Tegest Pecht-Guido en Lisah Baert met de voorstelling: Die Zugabe.

Kick-off KinderBouwSpeelPlaats

Dit jaar lanceert de KinderBouwSpeelPlaats samen met BOUWplaats JOUWplaats experimentele workshops als KinderBOUWspeelPLAATS. Hier kunnen jong en oud, kinderen met opa&oma of ouders aan de slag in diverse workshops.

Afhaalpunt Goei Eete in de BOUWplaats

Op vrijdag 20 maart opent een afhaalpunt van Goei Eete in de BOUWplaats (Galjoenstraat 35-37, Piushaven).

Impressie van Het Lichtjesfeest

Een foto-impressie van Het Lichtjesfeest op 12 december.

Pirates of the Parodean!

Pirates of the Parodean speelt op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 december om 20.00 uur . De voormalige Janusloodsen aan de Galjoenstraat vormen het decor.

Surprisestress??

Ook dit jaar staat het fablabsintercrisisteam klaar om je te helpen bij het in elkaar sleutelen en personaliseren van cadeau’s en surprises! Van 12.00 tot 17.00 uur ben je welkom aan de Galjoenstraat. Machinegebruk is deze dag gratis! Meer informatie

Sinterklaas in Tilburg

Zondag 16 november komt Sinterklaas aan in de Piushaven. Vanaf 11.00 uur zijn er activiteiten in het park aan de Vendeliersstraat. Om 12.00 uur komt Sinterklaas met zijn stoomboot aan ter hoogte van de Tamboerskade.

Duvel(tjes)markt

Deze markt richt zich met name op gezinnen. Tweedehands kinderkleding, kindercadeautjes, kinderkunst, speelgoed en kinderworkshops.

Duvelmarkt

De Duvelmarkt is een markt die zich richt op iedereen die van betaalbare kleding, kunst en kado’s houdt. Uniek, nieuw, tweedehands en vintage.

Hardy’s tour of beauty: Christmas Shopping

Zondag 23 november van 16.00 tot 20.00 uur kunt u christmas shoppen langs de Piushaven (Havendijk 28).