Evenementen

Piushaven bruist!

De kades, het water en de pier in de Piushaven zijn een ‘levend podium’ voor allerlei evenementen en activiteiten. Veel initiatiefnemers hebben voor het vierde jaar op een rij de kans gegrepen om op deze unieke plek iets te organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van alles wat bruist het komend seizoen!

Piushaven Lazy Lounge tijdens de Tilburgse kermis

De Piushaven transformeert tijdens de Tilburgse kermis tot een ‘lazy lounge’ relax zone in zomerse sfeer.

Americana op de vijver van Villa Pastorie

Op donderdag 29 juni is het tweede Brugwachters bij de Buren concert bij Villa Pastorie met The Jaydees!
De toegang is gratis!

Badeendenrace voor het Ronald McDonald Huis

Het is zover! Vanaf deze week is het mogelijk om loten te kopen voor onze eigen Badeendenrace tijdens de Tilburgse kermis!

Oud Tilburgsch fietsduiken

zèède gevalle? nèè zôo stap ik aaltij van mènne fiets aaf!
Een nabootsing van het welbekende ‘Te land, ter zee en in de lucht’ en wel het spelelement ‘Fiets ‘m er in’.

3 juni Sous le Pont, varende concerten

Publiek en artiest(en) vertrekken vanuit de Piushaven met de Tilia als moederschip met daarachter een lange sleep roeiboten naar een unieke concertlocatie, onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan.

Twips! opent Brugwachters bij de Buren concertreeks

Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, starten we weer met de serie ‘Brugwachters bij de Buren Concerten’ in de binnentuin bij Villa Pastorie. Het muzikale gezelschap Twips! bijt de spits af en de toegang is gratis.

Vollemaans High Tea vaartocht

Een avondvaart tijdens volle maan, met live muziek! Theesommelier Brigitte van Schooten van Art of Tea verzorgt aan boord een proeverij van 6 ambachtelijke theeën met daarbij heerlijke passende high tea hapjes

Bikken aan boord – ontbijtvaart

Wilt u, onder het genot van een uitstekend ontbijt van Bikken&Bakken, in de ochtend genieten van al het moois van de Piushaven? Dan is dit uw kans!

Knallend kermisritueel

Van 21 t/m 30 juli staat de stad weer vrolijk op zijn kop voor de Tilburgse Kermis. De kermis start altijd met een feestelijk openingsceremonie en sluit af met een grote optocht vanaf de Heuvel naar de Piushaven.

Op woensdagmiddag 26 juli kleurt de Piushaven GEEL!

Tijdens de Tilburgse Kermis op woensdagmiddag 26 juli kleurt de Piushaven vrolijk geel. Aansluitend aan de kinderspeurtocht, die speciaal eindigt in de Piushaven zullen 15.000 knalgele badeendjes* de race met elkaar aangaan om als eerste over de streep te komen.